Betonvloeren

KD bouwwerken uit Putte Beerzel is gespecialiseerd in alle betonvloeren. Met 10 jaar ervaring is KD uw partner voor de aanleg van een stijlvolle en duurzame vloer voor uw terras, garage, tuinhuis,…

Bekisten

De eerste fase na het uitgraven is het bekisten van de vloerplaat. Afhankelijk van verschillende factoren gaan we gebruik maken van balken ofwel gladde betonplexplaten.Meestal gebruiken we balken, tenzij de zijkant van de vloerplaat onbedekt blijft, gaan we betonplexplaten gebruiken zodanig dat deze glad is.

Bewapenen

Nadat de bekisting geplaatst is, gaan we de ondergrond afdekken met plasticfolie. Met de juiste betondekking plaatsen we dan de bouwstaalnetten.

Gieten

Het storten van het beton kan gebeuren door middel van een betonpomp of zonder betonpomp. Bij elke betonmixer is er een buis aanwezig die men kan gebruiken voor het lossen tot maximaal 5 meter. Indien deze 5 meter overschreden wordt, is het van groot belang om gebruik te maken van een betonpomp. Tijdens het storten gaan we de juiste hoogte van het beton nakijken met behulp van een bouwlaser. We nemen zoveel mogelijk passen en reien het daarna manueel af.

Kleuren

Men kan opteren om de betonvloer te kleuren. Dit kan enerzijds door de toplaag te kleuren of anderzijds door het beton in de massa te kleuren. Wij beschikken over een groot gamma aan kleuren.

Polieren

Het polijsten van een betonvloer biedt tal van voordelen: volledig stofvrij, zeer gemakkelijk in onderhoud, veel langere levensduur, snelle ingebruikname, verschillende kleuren, tegelmotieven naar keuze en goedkoper

Vraag een offerte

Wenst u een betonvloer te laten plaatsen en u wilt hiervoor graag een gedetailleerde offerte? Vul onze contact-formulier zo volledig mogelijk in en uw aanvraag wordt zo snel mogelijk door ons bekeken en verwerkt.